TAIBAH RESTAURANT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 45 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Taibah Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

19 feb 2024 om 15:47 Het was super lekker yumm ik ga zeker weer bestellen en zeker een aanrader
17 feb 2024 om 14:42 erg lekker
16 jan 2024 om 16:19 Eten was niet te eten. Kapsalon was super vies. Patat was super slap. Ik vroeg voor sambal op myn kapsalon heb ik niet gekregen. Bezorging was ook niet al te super. Eten was ook lauw ipv warm
24 dec 2023 om 23:32 Patat was slap en te zoutig, salade was niet te kanen. Spareribs waren lekker en het was te laat bezorgd. Ik bestel vaker en had voorheen niets te zeggen maar vandaag was teleurstellend
22 nov 2023 om 9:42 Bezorging kwam op het afgesproken tijdstip. Broodje was erg lekker en goed gevuld, helaas met weinig vlees maar wel heeeeeel veel sla! Beetje jammer
28 sep 2023 om 16:07 Geweldig spare ribs!
22 sep 2023 om 20:46 Slechts bezorger die ik ooit heb meegemaakt 2 uur gewacht en het eten was koud
16 sep 2023 om 8:37 Derde keer besteld en voor de derde keer fantastisch. Kipdoner was erg lekker. Het broodje was ook zeer goed. En de salader rijk gevuld. Imho tot nu toe de beste die ik ken in
13 aug 2023 om 21:58 Bezorging duurde veelste lang voor een kapsalon ik woon 3 min verwijderd.. friet was vettig
24 jul 2023 om 17:28 Vlees smaakte zeer goed. Ook erg goed gevuld. Ik ga hier vaker bestellen
3 jun 2023 om 14:35 Too salty pizza
14 mei 2023 om 19:02 Chicken burger is delicious! Thick piece of chicken, good amount of vegetables.